Technologie značení

3D gravír

3D laser jako nejmodernější technologie vytváří laser ohnisko uvnitř skleněného produktu. Logo vzniká mikro-bublinkami způsobenými výbuchy, v rozsahu 1-2 tisíc až stovky tisíc v závislosti na detailu loga. Rozlišení 3D gravírování: 800 DPI.

3d gravir

Výšivka

Tato technologie je určena pro označení textilních výrobků. Jako první krok musí být každé logo individuálně naprogramováno na vyšívací stroj. Poté jsou loga vyšívaná na automatizovaných strojích přímo na textil. Pantone barvy jsou přibližné.

vysivka

Výpal a XP potisk

Keramický potisk se používá pro potisk hrnků a skleniček s použitím speciálních keramických a skleněných barev zapečených na vysoké teploty. Logem se označují výrobky podobně jako transferovým potiskem - pečené v peci. Technologii XP lze aplikovat na kovové dřevěné předměty, funguje stejně jako u keramického tisku. Přesnost barev je omezena technickými možnostmi.

vypal a xp potisk

Digitální tisk

Digitálně tištěné vložené papíry jsou odolné vůči UV záření a jsou vyráběny v různých rozměrech a tvarech. Rozlišení pro tyto tisky je 1440 DPI. Barvy se používají dle převodníku do CMYK.

digitalni tisk

Epoxidovaná pryskyřice

Logo je vytištěno na štítek a potaženo 2 složkami epoxidové pryskyřice. V důsledku toho je povrch velmi flexibilní a má 3D vzhled. Epoxy loga mohou být vyrobena dle vlastních tvarů a jsou odolné vůči UV záření.

epoxidova pryskyrice

Gravír

V současné době nejmodernější způsob potisku je laserové gravírování. Hloubku lze měřit na setinu milimetru ve srovnání s předchozím mechanické postupy. I malá loga mohou být vytištěny velmi přesně.

gravir

Ražba

Logo se razí speciálně vyrobenou raznicí pod vysokým tlakem. Výsledkem je 3D dojem, kdy logo doslova cítíte hnatem. Ražba může být zhotovena přes fólii, texturu a s kovovou barvou. Ražbu používáme na kůži, papír a některé dřevo.

razba

Tampon tisk

Tamponový potisk se používá pro označení plastových, kovových, dřevěných a papírových produktů. Tisk v malých rozměrech, s vysokou přesností a rozlišením. Zvláštní výhodou tamponového potisku je možnost tisku na zakřivených plochách. Tamponový tisk je nejpoužívanější metoda tisku. Barvy se používají dle Pantone vzorníku barev.

tampon tisk

Rotační sítotisk

Speciální druh sítotisku pro potisk válcových předmětů. Rotační tiskový stroj souběžně otáčí produkt se sítem. Výsledkem je průběžný tisk na celém povrchu produktu. Barvy se používají dle převodníku do CMYK.

rotacni sitotisk

Sítotisk

Sítotisk je metoda pro označení textilu, plastových a papírových produktů s plochým povrchem nebo pocrchem, který se dá srovnat. Barva se tiskne přímo na povrch produktu přes speciální gázu-síto a pak je tepelně zafixována při 170 °C. Tato technologie má vysokou přesnost barev. Barvy se používají dle Pantone vzorníku barev.

sitotisk

Sublimace

Tuto metodu tisku lze použít pro sublimaci na speciální hrnky, oděvy, trička a žabky. Sublimační tisk se blíží ke kvalitě fotografií. Logo se sublimačním potiskem je ve vysokém rozlišení, detailní, jasné a barevné (1400 DPI).

sublimace

Transfér

Transferový potisk je ideální pro předměty, které nemohou být vzhledem ke své velikosti nebo tvaru potištěny sítotiskem. Loga jsou vytištěna na speciální papír a poté jsou přenesena na produkt, kde jsou za vysoké teploty tlakem zažehlena. Transferový potisk je odolný vodě do 40 °C a má vysokou přesnost barev. Barvy se používají dle Pantone vzorníku barev.

transfer

UV LED tisk

UV LED technologie je digitální tisk přímo na povrchu výrobku. Díky speciální technologii jsou potisky možné bez tepelné úpravy a tedy velmi rychlé a ve výsledné fotografické. Tato technologie může být použita na kovové, dřevěné, plastové a skleněné předměty. Rozlišení: 1440 x 1200 dpi.

uv led tisk

Vision film tisk

Potisk Vision Film je speciální potisková technologie pro polepení brýlových čoček. Během lepení se digitálně tištěná a perforovaná fólie aplikuje na čočky s vysokou mírou přizpůsobení. Barvy se používají dle převodníku do CMYK.

vision film tisk

Vinylová samolepka

Vinylové samolepky jsou vyráběny ve vlastním tvaru digitálním potiskem na plastovém podkladovém materiálu. Tato technologie je odolná proti UV záření a odolná proti počasí.

vinylova samolepka

Transfer tisk bílém podkladu

Speciální plnobarevný potisk bílých produktů, který je založen na transferovém potisku. Barvy se používají dle převodníku do CMYK.

 transfer tisk bilem podkladu

Transfer tisk na bílou keramiku

Speciální plnobarevný potisk bílých keramických produktů, který je založen na transferovém potisku.

transfer tisk na bilou keramiku